1 porro mitjà
200 g xampinyons
1-2 alls
Oli d’oliva verge extra
Una mica de pebre
Un pessic de sal
1 cullerada sopera de flocs de civada (opcional)
Preparació:
Preparació:
- Netejar bé i tallar el porro i l’all a trossos petits.
- Saltejar el porro en una paella, a foc lent, amb un rajolí d’oli d’oliva v.e i un pessic de sal. Tapar la paella per ajudar a que suï i evitar afegir més oli d’oliva.
- Netejar bé els xampinyons i tallar-los a làmines, reservar-los.
- Quan el porro estigui ros, afegir els alls i continuar el saltejat un minut més.
- Afegir el xampinyons tallats i coure’ls sense tapar. Quan comencin a estovar-se, afegir una mica de pebre (al gust). Ajustar al gust de sal.
- El saltejat estarà a punt quan s’hagi evaporat tot l’aigua.
- Un cop cuits es poden afegir flocs de civada per acabar d’absorbir l’aigua i per a obtenir textura més espessa (és opcional).
- Passar per la batedora i deixar refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada