2 litres d'aigua
1/2 got d'ordi integral
6 bolets shiitake secs, posats en remull
varietat de verdures tallades a trocets (ceba, api, pastanaga, col...)
sal marina, llorer, oli d'oliva verge extra
decoració: julivert picat i rodanxes de llimona
PREPARACIÓ:
1. Posar l'ordi en remull tota la nit (mínim 1 hora) en un got d'aigua
2. Posar els bolets en remull, mínim 30 minuts. Eliminar la tija i tallar la copa en trocets.
3. Saltar la ceba amb una mica d'oli d'oliva verge extra i sal, durant uns 3 minuts
4. Afegir l'ordi escorregut, la kombu, els bolets amb l'aigua del remull, un pessic de sal, el llorer i aigua.
5. Deixar bullir i cuinar a foc lent i tapat, durant 50 minuts.
6. Afegir les verdures, una mica més de sal i coure 5 minuts a foc mig.
7. Rectificar d'aigus, segons la consistència desitjada.
8. Servir amb julivert picat sobre una rodanxa de llimona.
Una sopa amb molts mineral, super depurativa i saludable !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada