250 ml caixa de crema de llet d'avena
125 ml de xocolata (pot ser del 100 % o al gust de cadascú)
60 ml de xarop d'agave (si la xocolata és amb sucre no caldrà, o potser
menys, això també va al gust de cadascú)
100 gr d'avellana torrada.
Preparació:
- Bullir la crema de llet i retirar del foc.
- Posar la xocolata a la crema de llet per que es desfaci, remenar fins que la barreja quedi homogènia.
- Posar el sucre i remenar.
- Picar mol fineta l'avellana i afegir a la barreja. Remenar be perquè quedi tot molt homogeni.
- Quan es refredi posar a la nevera (aquesta s'ha de posar a la nevera, perquè no te conservants ni colorants.
- Si es varia la proporció de xocolata afegint més, quedarà més dura. Si afegim menys, quedarà més tova.
- Amb torradetes, croissants o simplement pa i una mica de melmelada està boníssima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada