dimarts, 3 de juny de 2014

Nutella casolana by Esnest


Ingredients per a 3-4 persones:

250 ml caixa de crema de llet d'avena
125 ml de xocolata (pot ser del 100 % o al gust de cadascú)
60 ml de xarop d'agave (si la xocolata és amb sucre no caldrà, o potser menys, això també va al gust de cadascú)
100 gr d'avellana torrada.



Preparació:
  1. Bullir la crema de llet i retirar del foc.
  2. Posar la xocolata  a la crema de llet per que es desfaci, remenar fins que la barreja quedi homogènia.
  3. Posar el sucre i remenar.
  4. Picar mol fineta l'avellana i afegir a la barreja. Remenar be perquè quedi tot molt homogeni.
  5. Quan es refredi posar a la nevera (aquesta s'ha de posar a la nevera, perquè no te conservants ni colorants.
  6. Si es varia la proporció de xocolata afegint més, quedarà més dura. Si afegim menys, quedarà més tova.
  7. Amb torradetes, croissants o simplement pa i una mica de melmelada està boníssima.