dimarts, 3 de juny del 2014

Una altra forma de berenar és possible. Festes de Prosperitat 2014


Amb l'objectiu de promocionar l'alimentació ecològica dins l'alimentació familiar, i aprofitant el programa de Festes de Prosperitat 2014, a Userda hem dut a terme un taller de berenars saludables i ecològics per inspirar als pares amb idees de berenars sans i nutritius.

La cita fou el passat 30 de maig al nostre local i estem molt contents per l‘assistència!! Pares i mares amb nens d’edats diverses, escoltant atentament les indicacions de la Mercè, van poder assaborir uns deliciosos pintxos de fruites i unes torrades amb paté de sardines que estaven boniiiissims!! Vam compartir amb els pares inquietuds vers l’alimentació dels nostres fills, i amb els nens una estona divertidíssima fent xapes súper xules :)

Ens ha quedat un bon record i ens anima a seguir fent divulgació de l’alimentació ecològica i els valors d’un consum alternatiu, saludable i perquè no, també divertit!! Gràcies a l'equip organitzador per la vostra empenta, i gràcies a tots per assistir. Us recordem que podeu visitar l'apartat receptes del blog per agafar amb un munt d'idees pels berenars de tota la família. Fins la propera.