dilluns, 20 de febrer de 2017

Userda 9 us convida al CINE FORUM SOBRE EL PAPILOMA pel Dia de la Dona

El proper divendres 3 de març Userda 9 organitza un CINE FORUM al Casal de Prosperitat, amb passe de documental + xerrada, en ocasió del Dia de la Dona 2017. 

El documental es "Papil·loma, les dones hem de decidir" i parlarem sobre les conseqüències de la vacuna del papil·loma a les noies adolescents. És necessària la vacuna que no és obligatòria? És prou segura? Qui corre els riscos i qui obté els beneficis? S’investiga prou la relació de la vacuna amb les possibles víctimes fins i tot mortals? Per què s’ha abandonat a víctimes i familiars? Hi ha prou informació a l’abast dels pares?

El documental es fa aquestes preguntes i després de detectar i descriure els efectes secundaris que la vacuna té sobre les dones, conclou que la vacuna genera dubtes, que cal més investigació dels possibles efectes secundaris, que no es pot abandonar a les possibles víctimes, que no pot ser obligatòria i que en conseqüència cal donar molta més informació i que han de ser les dones i les mares i pares si escau, els que han de decidir si la posen o no. 

Comptarem amb les ponents Montserrat Catalán, metgessa i ginecòloga de la Casa de Naixements Migjorn, amb Trinidad Cuesta, professional de la salut CE Sap Muntanya i Yolanda Garza, infermera llevadora del CAP Río de Janeiro. Us convidem a venir i a participar d'aquesta interessant jornada!