divendres, 27 de febrer de 2015

12 DE MARÇ: presentació de l'informe sobre el dret a l'Alimentació a 9 Barris

A Nou Barris s’ha realitzat un diagnòstic participatiu de la situació de vulneració del dret a l’alimentació en el marc d’un informe  sobre el Dret a l'Alimentacio a Catalunya.

S'han fet entrevistes qualitatives a persones que participen en entitats i associacions, persones que treballen en l'àmbit de la educació, de la salut, de serveis socials i de gestió municipal, totes elles intervenen a Nou Barris i son coneixedores d’aquesta problemàtica.
L'anàlisi dels testimonis aportats posa en evidencia, en quan a l'alimentació, la situacio d'emergència social denunciada també per Nou Barris Cabrejada en l'informe i la campanya "No es pobresa, es injustícia"

En el  equip de recerca de Nou Barris ha participat activament gent de Userda9, perquè la temática de ll'alimentació està molt a prop de les nostres inquietuts en tant que cooperativa de consum ecològic i responsable.


Per tot això et convidem a participar en aquesta activitat, en la que Userda 9 col.labora i en la que esperem compartir plegats inquietuds sobre les rellevants conclusions d'aquest extens e important informe.