dimecres, 26 d’abril de 2017

Descobrint els arbres de la Prope

Benvolguts amics del barri, gràcies per venir a la sortida que vàrem fer el passat dissabte 22 d’abril per conèixer una mica més els arbres que tenim als nostres carrers. Vam fer un recorregut circular, acompanyats d’en Joan Catafal, partint del carrer Badosa, després Argullós, Rio de Janeiro, Plaça Harry Walker i acabant a la Plaça Àngel Pestanya. Vam conèixer les particularitats de cada espècie d’arbre que hi ha en aquest recorregut, des del tipus de creixement, funcions que fan al medi ambient, procedència de les espècies...

Ha estat un plaer escoltar a en Joan amb els seus amplis coneixements, que ens faran a partir d’ara aixecar més la mirada per fixar-nos en els arbres que tenim, per sentir-los més presents i respectar-los com quelcom vital per a la ciutat. I se’ns va fer curt! Dues hores donen per poc amb la quantitat de dades interessants que ens donen els arbres de la Prospe, i hem decidit repetir la trobada per seguir descobrint els arbres d’altres carrers i compartir un matí més de passeig agradable i bona companyia.

Gràcies Joan per la teva saviesa i simpatia. Va ser molt interessant conèixer una mica millor els arbres que ens rodegen i fins i tot els trets històrics remarcables que ens vas explicar sobre els nostres carrers i places. Fins ben aviat! I gràcies a totes i tots per venir.