dimecres, 22 de març del 2017

ECOVINCLES es presenta al barri!

Ecovincles, és el nou hort comunitari i socioeducatiu de Prosperitat, situat al passeig valldaura, 271-289, al costat del Casal de Joves del carrer Río de Janeiro. Aquesta entitat, junt amb l'Associació de Veïns de la Prosperitat i nosaltres com a cooperativa ecológica, hem estat les entitats promotores d'aquest projecte, que s'engloba dins del Pla de Buits de l'Ajuntament de Barcelona.

El projecte consisteix en la recuperació d'un espai degradat al nostre barri per convertir-lo en hort socioeducatiu autogestionat, on els veïns i entitats del barri podrán desenvolupar activitats educatives, formatives i d'integració, sense oblidar l'oci i el lleure. Un espai del teixit veinal i associatiu amb el medi ambient, l'ecologia i el consum responsable com a motors.

I el proper dissatbe 1 d'abril inaugurem l'hort amb una trobada festiva, on farem tallers per a tota la familia. Farem un taller d'hort vertical, un taller de germinats i aprendrem com funciona una compostadora. A més a més hi haurà música en viu, vermut solidari i molt bon ambient!!! 
No hi falteu!!