dijous, 13 d’octubre de 2016

Participació d'Userda 9 a la 36ena Cultura va de Festa 2016

Un any més, en aquesta 36ena edició de la Cultura va de Festa, hem tornat a treure la paradeta d’Userda 9 al Parc de la Guineueta!! Hem compartit amb els veïns, veïnes, entitats i grups de 9 Barris, dos tallers ecològics que han tingut molt èxit de participació: 

Com a novetat, hem presentat un taller de planter de julivert i enciams, on els més menuts aprenien a col·locar la planta amb la sorra dins d'un potet de iogurt per endur-se-la a casa. I el taller protagonista de cada any, com aprendre a fer sabó a partir d'oli domèstic recuperat, posant en pràctica la recepta de sabó artesanal de les nostres mares i àvies. 

Per a nosaltres, com a cooperativa de consum responsable però també com a entitat de barri compromesa, la cultura és un bé comú i una eina de transformació social. Compartim amb aquesta jornada festiva valors de cooperació, solidaritat, inclusió i suport mutu.

Va ser un matí molt amigable, passat en bona companyia i amb força curiosos que van passar a demanar informació. Gràcies a tots els que vau participar d'una forma o altra. Fins la propera!