dilluns, 5 de maig de 2014

Mini hamburgueses de mill i verduretes by Miriam

Ingredients per 4 persones:
1 got de mill
verdures varies
1 all
una mica de julivert
ametlla en pols
farina de quinoa 
oli d'oliva i sal


Pelar i tallar les verduretes a quadradets petits. Posar-los en una safata per forn amb oli i sal, barrejar bé i fornejar 30 minuts a temperatura alta.
Coure el mill amb 3 vasos d'aigua i una mica de sal.
Tallar bé l'all a làmines i dorar en una paella amb una mica d'oli. Triturar el julivert amb l'all i l'oli, dorar.  
Traure les verduretes del forn, i afegir-li el julivert i l'all picat. Afegir el mill i barrejar bé afegint l'ametlla en pols fins a obtenir una consistència bastant espesa. 
Fer la forma de les mini hamburgueses amb les mans i pasar-les per farina de quinoa. En una paella, tirar un rajolí d'oli i quan estigui calent, fer les hamburgueses a la planxa.
I NYAM NYAM!! :)